baagoe-bg2

Baagø Havnekiosk – Om os

Baagø Havnekiosk ejes af Marianne, der har stået for driften af den populære kiosk siden, stedet blev bygget i 2010. Marianne har boet på Baagø siden 2001, hvor hun bor sammen med Preben, der har landbrug på øen- udover at drive havnekiosken er Marianne også post, og når kiosken hen over efteråret holder lukket, er hun aktiv med pileflet. Pilen dyrker hun selv, og så holder hun kursus i pileflet i vinterhalvåret.

Marianne gør meget ud af, at Baagø Havnekiosk også skal være et naturligt og socialt samlingspunkt på øen, hvor man udover at købe dagligvarer og kioskvarer også kan mødes til et godt måltid, over en kold øl eller hyggeligt samvær. Henover sommeren arrangeres diverse events og fester, hvor alle er velkomne – eksempelvis havnefesten og Sankthansaften.

Klik her og se alle planlagte begivenheder og kalender.

Hvad kan du opleve på øen?

Fra Bågø Havn og Baagø Havnekiosk er der nem adgang til hele øen. Baagø har et rigt fugleliv, særligt på de to store engarealer med indsøer. Her kan man se de mange fugle fra to fugletårne. Du har også gode chancer for at se sæler og marsvin – dem kan du både opleve fra kysten og fra færgen.

Øen har flere markerede vandrestier, du kan følge, og du kan leje cykler til både børn og voksne på havnen. På din tur rundt på øen kan du blandt andet opleve Bågø Kirke og Bågø Fyr, som er Danmarks 3. ældste fyr. Kirken er åben for besøgende og der er gudstjenester hen over sommeren. Øen har også en russisk kirke, som har åbent, når Amvrosia er hjemme.

Du kan også besøge Hestestalden, som er et lokalt museum med gamle landbrugsredskaber, som er brugt på Baagø gennem tiderne. Her kan du nyde medbragt mad, og i forbindelse med museet finder du også et bibliotek.

Øen kan desuden opleves med turistbussen, Grisevognen, som ved forudbestilling tilbyder guidede rundture på Baagø. Du kan bestille en tur på 61772773.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på øen!

IMG_2915

Referencer

“Var i Assens og fandt så ud af, at der sejlede en færge til Baagø. Havnekiosken var hyggelig at sidde uden for, og man fik en rigtig god betjening”

“Damerne i havnekiosken er bare så søde og hjælpsomme. Altid en glad bemærkning, altid tålmodige også når børn har svært ved at vælge hvad slags snold eller is det nu skal være. Bare så skønt, at der findes den slags naturtalenter endnu. Tak piger!”

“Super hyggeligt og fantastisk service. Happy hour hver fredag når den sidste færge kommer ind og her er stemningen bare helt i top.”

“Damerne i havnekiosken er bare så søde og hjælpsomme. Altid en glad bemærkning, altid tålmodige også når børn har svært ved at vælge hvad slags snold eller is det nu skal være. Bare så skønt, at der findes den slags naturtalenter endnu. Tak piger!”

Skriv til os

+45 30 34 76 54