Img 0888 1

Hyggeligt spisested på Bågø – Baagø Havnekiosk

Baagø Havnekiosk er mere end bare en kiosk – det er også et spisested. Her kan du i de fredelige og idylliske omgivelser nyde et godt og hjemmelavet måltid mad, mens du kigger ud over vandet. Vi serverer velkendte klassikere for både børn og voksne, ligesom vi også har et grillområde, hvor man kan hygge sig med at grille sin mad. Læs med her og få mere at vide om alle vores lækkerier.

Bågø spisested – Her er alle velkommen

Vores spisested her på Bågø emmer af lokal atmosfære og gæstfrihed, her kan både øens indbyggere, dagsgæster og turister komme ind og bestille et måltid mad og bare nyde freden og roen, der er i området. På vores menukort finder du både franske hotdogs, sprøde pommes frites med kylling nuggets eller fiskefilet. Du kan også vælge vores populære pølsemix, hvor du selv skærer løget og bestemmer mængden.

De varer vi kan få her på Baagø købes naturligvis lokalt. Det er meget vigtigt for os at holde hjulene i gang hos de små lokale producenter.

Hold din fødselsdag eller familiesammenkomsten hos os

Skal der gøres lidt ekstra ud af din fødselsdagsfejring i år? Eller trænger hele familien til at komme på tur? Så inviter dem alle sammen med til en dagstur til Bågø – her er der masser af oplevelser for store og små, og I kan hoppe i vandet ved de mange gode badespots på øen. Når sulten melder sig, kan I besøge vores hyggelige spisested her på Bågø.

Vi har også et overdækket grillhus, hvor du kan grille pølser, brød og skumfiduser. Du kan købe det hele i vores kiosk, ligesom du også er velkommen til selv at medbringe maden. Grillhuset er åbent året rundt.

På Baagø har vi et hyggeligt spisested, som bestemt er et besøg værd – vi glæder os til at hilse på dig!

20140623_172659620_iOS

Referencer

“Var i Assens og fandt så ud af, at der sejlede en færge til Baagø. Havnekiosken var hyggelig at sidde uden for, og man fik en rigtig god betjening”

“Damerne i havnekiosken er bare så søde og hjælpsomme. Altid en glad bemærkning, altid tålmodige også når børn har svært ved at vælge hvad slags snold eller is det nu skal være. Bare så skønt, at der findes den slags naturtalenter endnu. Tak piger!”

“Super hyggeligt og fantastisk service. Happy hour hver fredag når den sidste færge kommer ind og her er stemningen bare helt i top.”

“Damerne i havnekiosken er bare så søde og hjælpsomme. Altid en glad bemærkning, altid tålmodige også når børn har svært ved at vælge hvad slags snold eller is det nu skal være. Bare så skønt, at der findes den slags naturtalenter endnu. Tak piger!”

Skriv til os

+45 30 34 76 54