IMG_3362

Baagø Havnekiosk – Købmand med det hele til dit besøg

Uanset, om du besøger skønne Baagø en enkelt dag eller i en uge, har vores købmand på Bågø alt du skal bruge for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Vi har både kioskvarer og dagligvarer, så du kan både komme ind og købe lidt lækkert til dagens udflugt og ingredienserne til aftensmaden. Vi har også et udvalg af unikke produkter, der er produceret her på øen. Så besøg vores købmand og støt op om den lokale produktion af fødevarer.

Købmandsbutik på Baagø – Nem adgang fra hele øen

Baagø havnekiosk ligger placeret tæt på havnen og færgeovergangen til Assens. Derfor er der nem adgang for dig, som besøger øen en enkelt dag, og som har brug for proviant til traveturen rundt på øen. Vi sælger alt fra frisksmurte sandwich og kolde vand til snacks, frugt og grønt, ligesom vi også kan udstyre den helt store grillmiddag med pølser, bøffer, vin og øl – og ikke mindst de fantastiske Baagø kartofler fra Thøges marker, som vi sælger hele sommeren. Til grillen kan du også købe det lækreste kød fra vores frilandskvæg, Baagø Naturkvæg.

Til de morgenfriske tilbyder vi også friskbagt – og hjemmebagt, naturligvis – morgenbrød. Her kan du få rundstykker, franskbrød, rugbrød og wienerbasser. Til eftermiddagskaffen serverer vi smagfulde kager og vores hjemmelavede romkugler med ægte rom, som er en af vores populære specialiteter i købmandsbutikken. I vores købmandsbutik her på Baagø serverer vi kort sagt friskbagt brød hele dagen.

Bågø Købmand – Nær havn & camping

Vores hyggelige kiosk og købmandsbutik ligger både tæt på havnen og campingpladsen og er et naturligt samlingspunkt for både beboere, besøgende og turister. Du kan eksempelvis grille i vores grillhus og nyde maden med den skønneste udsigt, ligesom vi henover sommeren også er værter for flere arrangementer. Læs mere her.

baagoe-hero

Referencer

“Var i Assens og fandt så ud af, at der sejlede en færge til Baagø. Havnekiosken var hyggelig at sidde uden for, og man fik en rigtig god betjening”

“Damerne i havnekiosken er bare så søde og hjælpsomme. Altid en glad bemærkning, altid tålmodige også når børn har svært ved at vælge hvad slags snold eller is det nu skal være. Bare så skønt, at der findes den slags naturtalenter endnu. Tak piger!”

“Super hyggeligt og fantastisk service. Happy hour hver fredag når den sidste færge kommer ind og her er stemningen bare helt i top.”

“Damerne i havnekiosken er bare så søde og hjælpsomme. Altid en glad bemærkning, altid tålmodige også når børn har svært ved at vælge hvad slags snold eller is det nu skal være. Bare så skønt, at der findes den slags naturtalenter endnu. Tak piger!”

Skriv til os

+45 30 34 76 54